Corona update

Aan alle leden van H.B.S.V. Brederode,

Met ingang van vandaag, 6 november is het voor ons als sportvereniging verplicht om te controleren op de QR-code voor vaccinatie of negatieve test.

 

De regels zijn als volgt:

Voor iedereen die binnen wil schieten is het verplicht om bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs (CBT) te hebben en deze te laten scannen door de barmedewerker.

Om het voor de barvrijwilliger ook mogelijk te maken om een paar pijlen te schieten kan het zijn dat je gevraagd wordt om de verantwoordelijkheid voor het scannen tijdelijk over te nemen.

 

Deze regels gelden altijd! Ook tijdens wedstrijden en trainingen. 

Op de buitenbaan kan nog wel geschoten worden zonder CBT.

Probeer verder zoveel als mogelijk de 1,5m te hanteren.

 

Zie ook: https://www.handboogsport.nl/2021/11/04/corona-update-donderdag-4-november-2021/

en https://drive.google.com/file/d/1zEM1eNAbkhOwZ1y4HYx_I8s1layopTuo/view

 

We hopen dat jullie hier allemaal aan mee werken. Op die manier kunnen we allemaal blijven genieten van onze mooie hobby.

Mochten er nog vragen en/of op- aanmerkingen zijn dan kan je die naar het bestuur sturen (via een reactie op deze mail).

 

Met vriendelijke groet

 

Bestuur H.B.S.V. Brederode

HBSV Brederode | Boerhaavelaan 45 | 2035 RB Haarlem

e-mail: bestuur@hbsvbrederode.nl

KvK nummer: 40594896

 

www.hbsvbrederode.nl is uitsluitend gericht op gebruikers met de Nederlandse nationaliteit en vanaf Nederlands grondgebied en/of ip adressen. Het gebruik van enige geautomatiseerde toegang tot de website, anders dan een menselijke gebruiker achter een door mens bediende browser is niet toegestaan.