Corona Update 28 november

Beste Schutters,

 

Vrijdagavond zijn opnieuw nieuwe regels in verband met Corona door de overheid uitgesproken.
Kort samengevat moeten alle winkels horeca en sportgelegenheden vanaf 17:00 uur dicht zijn. Verder is het verplicht om bij binnenkomst en bij het verplaatsen binnen de kantine een mondkapje te dragen. Zie ook: https://www.handboogsport.nl/2021/11/27/corona-update-avondsluiting-vanaf-28-november-17u00/

Voor ons als club houdt het in dat wij doordeweeks niet meer open zullen zijn.

Mocht je doordeweeks overdag willen gaan schieten kan je altijd vanuit jezelf contact opnemen met iemand die een sleutel heeft. We willen benadrukken dat ‘s avonds na 17:00 uur gaan schieten verboden is.

Om toch te kunnen blijven trainen en in vorm te blijven willen wij de openingstijden in het weekend gaan verruimen.
In overleg met de barcommissie willen we op zaterdag en zondag de club openstellen van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Natuurlijk gelden tijdens deze openingstijden de regels zoals anderhalve meter afstand houden, alleen toegang met een Corona Toegans Bewijs (QR-code) en registratie bij binnenkomst.

Concreet:

  • Er zullen twee shifts per dag zijn. De eerste van 10:00 tot 13:00 en de tweede shift van 13:00 tot 17:00.
  • Wanneer je een shift draait en er na één uur van aanvang de shift nog steeds niemand is, mag je afsluiten en weggaan.
  • Een shift draaien betekent niet automatisch dat je ook bardienst hebt. Openen en sluiten en controle op QR-codes is hierbij de hoofdtaak.
  • Tijdens je shift mag je rustig gaan schieten zolang je maar controle houdt, of iemand daarvoor tijdelijk regelt.
  • Het stoppen met schieten doen we om 16:30 Dit zodat de club om 17:00 uur daadwerkelijk kan worden gesloten. Vanaf 15:30 kunnen geen nieuwe mensen meer binnenkomen om te gaan schieten.

 

Om dit allemaal mogelijk te maken vragen wij aan alle vrijwilligers en iedereen met een sleutel om hieraan hun steentje bij te dragen.
Mocht je doordeweeks overdag tijd hebben en wil je gaan schieten dan vragen wil je om deel te nemen in een gezamenlijke app groep.
Schutters die willen schieten buiten de normale tijden om kunnen dan via deze app groep kijken of dan een sleutelhouder is die ook wil gaan.
Mocht je als schutter zonder sleutel interesse hebben om doordeweeks overdag te gaan schieten kan je aan de speciale app-groep toegevoegd worden door een bericht te sturen naar het bestuur of naar Gerard.
Uiteraard gelden buiten de normale openingstijden alle corona regels.
Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat we onze geliefde sport toch nog kunnen blijven beoefenen.

Gerard heeft een rooster opgemaakt voor de bezetting. Wil je meehelpen en een shift draaien meld je dan bij hem.

Score briefjes voor de wintercompetitie welke doordeweeks overdag worden geschoten kunnen gewoon worden ingeleverd in de daarvoor bestemde bus.

De geplande 2D en 3D activiteiten op 11 december zullen alleen buiten zijn. Op Zaterdag 18 december is zijn er in de middag proeflessen gepland van 13:00 tot 14:30 uur.

Jeugdtraining

De jeugdtraining op dinsdag kan ook geen doorgang vinden. Samen met de schutters wordt er gezocht naar een alternatief. Momenteel wordt onderzocht of er in de middag tussen 16:00 en 17:00 uur training gegeven kan worden. De schutters worden daar apart over geïnformeerd.

Vanuit het bestuur hopen we dat we met elkaar deze moeilijke tijd doorkomen en toch kunnen blijven schieten.

 

Met vriendelijke groet.

Het bestuur HBSV Brederode

 

 

HBSV Brederode | Boerhaavelaan 45 | 2035 RB Haarlem

e-mail: bestuur@hbsvbrederode.nl

KvK nummer: 40594896

 

www.hbsvbrederode.nl is uitsluitend gericht op gebruikers met de Nederlandse nationaliteit en vanaf Nederlands grondgebied en/of ip adressen. Het gebruik van enige geautomatiseerde toegang tot de website, anders dan een menselijke gebruiker achter een door mens bediende browser is niet toegestaan.