Versoepelingen Corona maatregelen per 15 januari

 

 

Beste schutters,

 

We mogen weer schieten! Vanaf zaterdag 15 januari zijn de coronamaatregelen versoepeld en mag Brederode weer open. Vanaf die dag is het voor ons weer mogelijk om tijdens de reguliere tijden, in het weekend overdag en doordeweeks in de avond, weer te gaan schieten.

 

Wel zijn er nog een paar beperkingen. Je mag als volwassenen (18+) alleen komen sporten als je een geldig corona toegang bewijs hebt wat bij het binnenkomen van het club gebouw gecontroleerd wordt, voor de schutters onder de 18 is dat niet nodig. Verder zal binnen een mondkapje gedragen moeten worden door iedereen vanaf 13 jaar tenzij je daadwerkelijk aan het sporten bent. Buiten zal alleen een mondkapje gedragen moeten worden als er geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Concreet betekent dit voor binnen dat je alleen aan de meet je mondkapje af mag doen en zodra je klaar bent met schieten zo snel mogelijk weer op moet doen. Om het voor ons als schutters en club makkelijk te houden vragen wij iedereen buiten ten alle tijden 1,5 meter afstand te houden zodat het dragen van een mondkapje buiten niet nodig is. Tot slot mag er geen publiek aanwezig zijn.

 

Om ook daadwerkelijk open te kunnen gaan hebben we vrijwilligers nodig die achter de bar willen staan om ervoor te zorgen dat de club open kan en de koek en zopie klaar staan. Daarom roepen iedereen op om zich beschikbaar te stellen als vrijwilliger.

 

Op dinsdag avond is weer de mogelijkheid voor het organiseren van de jeugdtraining en de wedstrijd training. Je kan hiervoor binnenkort van de trainers bericht ontvangen wanneer en of dit weer gaat beginnen. Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn tijden trainingen

 

De kantine mag alleen open voor afhaal. Dus in de kantine wordt geen consumptie genuttigd.

 

Op dit moment is het nog niet bekent of bijvoorbeeld de 25m1p competitie doorgaat, hier zal de NHB binnenkort meer duidelijkheid over geven.

 

Wat wel door kan gaan zijn de wedstrijden van de club zelf zoals bijvoorbeeld de Huib’s wintercompetitie en de Oranjeronde. Helaas zullen deze wedstrijden zonder publiek plaatsvinden.

 

Verder willen we graag aan iedereen vragen om zich aan de basisregels te houden.

 

Voor meer informatie raadpleeg de website van de rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

 

Als laatste hopen wij iedereen weer in goede gezondheid te zien op de vereniging en wensen wij iedereen heel veel schiet plezier.

 

Groeten,

 

 

 

Het bestuur.

HBSV Brederode | Boerhaavelaan 45 | 2035 RB Haarlem

e-mail: bestuur@hbsvbrederode.nl

KvK nummer: 40594896

 

www.hbsvbrederode.nl is uitsluitend gericht op gebruikers met de Nederlandse nationaliteit en vanaf Nederlands grondgebied en/of ip adressen. Het gebruik van enige geautomatiseerde toegang tot de website, anders dan een menselijke gebruiker achter een door mens bediende browser is niet toegestaan.